Content beheren en importeren

Biedt een plaats om afbeeldingen, bestanden en informatie op te slaan en op te halen voor jouw site. In de sectie Afbeeldingen & Content kan je snel nieuwe afbeeldingen toevoegen en toegang krijgen tot bestaande afbeeldingen, bestanden en informatie. De maximale bestandsgrootte is 50 MB.

Let op: Elk bestand (tekst, afbeelding, video, enz.) dat naar het systeem wordt geüpload is openbaar. Er mag geen persoonlijke en/of vertrouwelijke informatie worden geüpload. Om het bestand volledig te verwijderen, verwijder je het bestand uit de kiezer.

Let op: Wijzigingen in specifieke widgets op de site hebben geen invloed op de content die aan het Content menu is toegevoegd.

IN DIT ARTIKEL:

Content importeren

 1. Klik in het linkerpaneel op “Content” > “Content importeren”.
 2. Typ jouw Site URL of Facebook-pagina en klik op “Importeren”.

Verzamelen van content van een klant

 1. Klik in het linkerpaneel op “Content” > “Verzamelen bij de klant”.
 2. Kopieer en stuur de URL naar de klant zodat deze zijn eigen content kan uploaden.
 3. Om formulieren uit te schakelen zodat klanten de bedrijfsinformatie niet kunnen wijzigen, vink je het selectievakje aan.

Let op: Met de Import Content tool kan je niet altijd alle content op een site importeren. Het is beperkt door wat onze robots kunnen zien.

Afbeeldingen beheren

Om een bestand te uploaden, klik je op “Upload nieuw bestand”.
Wanneer je met de muis over het bestand beweegt, verschijnt er een grijze “X”-knop in de rechterbovenhoek. Om bestanden te verwijderen, klik je op de “X”.

Beheer de contactformulieren

Om reacties die via een contactformulier zijn ontvangen te verwijderen, klik je in het linkerpaneel op “Content” en vervolgens op “Beheer contactformulieren”.

Op de pagina Reacties op formulieren kan je elke reactie op elk formulier op de site verwijderen. Je kan naar relevante reacties zoeken in het zoekvak Bezoekersinformatie. Zorg ervoor dat je de exacte naam, zin of tekens zoekt.

Bedrijfsinformatie

Om informatie over jouw bedrijf toe te voegen of te bewerken, klik je in het linkerpaneel op “Content” en vervolgens op “Bedrijfsinformatie”. Je kan ervoor kiezen om één of meer van de volgende zaken in te vullen:

 • telefoonnummers
 • e-mailadressen
 • adressen
 • sociale verslagen

Deze informatie wordt automatisch gebruikt in relevante widgets.

Voeg een Facebook-profiel toe

Wanneer je jouw Facebook URL in het URL-gedeelte invoert, zorg er dan voor dat je de juiste Facebook-ID voor jouw pagina gebruikt:

https://www.facebook.com/ + ID van de pagina

Zoek de Facebook-pagina ID

De Facebook-pagina ID staat aan het einde van de URL, zoals in de onderstaande voorbeelden vetgedrukt:

https://www.facebook.com/</wbr>123456789123456

Bedrijfstekst

Geef meer informatie over jouw bedrijf aan de bezoekers van de site. Beschrijf jouw bedrijfsdoelstellingen en leg uit waarom klanten jouw producten of diensten zouden moeten gebruiken. Klik in het linkerpaneel op “Content” en klik vervolgens op “Bedrijfstekst”. Voer een of meer alinea’s in met informatie in de volgende secties:

 • Over ons
 • Bedrijfsoverzicht
 • Bedrijfsdiensten

Je kan later bij de bouw van jouw site naar deze informatie verwijzen.

Zoek en vervang

Met deze tool kan je automatisch op jouw site zoeken naar bepaalde adressen, telefoonnummers, e-mails en social media opties en deze vervangen wanneer je ze moet bijwerken.

Klik in het linkerpaneel op “Content” en klik dan op “Zoeken en vervangen”.

Geüpdatet op 3 september 2020

Heeft dit artikel jou geholpen?

Verwante artikels