1. Home
  2. Knowledge base
  3. Tips
  4. Hoe kan ik de cache van een browser wissen?

Hoe kan ik de cache van een browser wissen?

Internet Explorer

1. Klik op het tandwiel bovenaan rechts van jouw scherm.
  2. Ga naar “Beveiliging” > “Browser” geschiedenis wissen
  3. Zorg ervoor dat u minstens de Tijdelijke internetbestanden aanvinkt, en klik op Wissen

Edge

1. Klik op de hub button bovenaan rechts van jouw scherm en kies “Instellingen”.
  2. In het gedeelte Browsegegevens wissen, klik je op “Kies wat je wil wissen”
  3. Selecteer minstens “Gegevens en bestanden in de cache”, en druk op “Wissen”

Firefox

1. Klik op de button “Menu” rechts bovenaan en kies “Opties”.
  2. Ga naar “Geavanceerd” in de balk links
  3. Wissel naar het tabblad “Netwerk”
  4. In de rubriek Offline webinhoud en gebruikersgegevens klik je op “Nu Wissen”

Chrome

1. Klik op de button “Instellingen” rechts bovenaan, en kies “Meer tools” > “browsegegevens wissen”.
  2. Kies minstens “Afbeeldingen en bestanden in cache”
  3. Controleer in het uitklapmenu bovenaan de hoeveelheid data die je wist
  4. Klik op “browsegegevens wissen”

Safari

1. Klik bovenaan op “Safari”
  2. Ga naar “Voorkeuren” > “Geavanceerd”
  3. Vink aan “Toon ontwikkel-menu in menubalk”
  4. Je ziet nu het “Ontwikkel-menu” bovenaan. Ga naar “Ontwikkel” > “Leeg caches”