Hoe kan ik mijn Basic mail configureren in Outlook voor iOS?

1. Open de Outlook app.
  2. Vul jouw Basic e-mailadres in en tik op “Account toevoegen”account toevoegen
  3. In de hoek rechtsboven, tikje op “Geen Exchange”.rechter bovenhoek: geen exchange
  4. Kies “Accountprovider wijzigen”.accountprovider wijzigen
  5. Tik op “IMAP”.Account toevoegen >> imap
  6. Vul jouw wachtwoord in. Bij “Weergavenaam” vul je jouw volledig e-mailadres in en bij “Beschrijving” vul je iets in waarmee je dit mailaccount wil identificeren. Vink “Geavanceerde instellingen gebruiken” aan.Gegevens invullen + Geavanceerde instellingen aanduiden
  7. Vul de volgende instellingen in:
    • Bij IMAP Inkomende E-mail Server:
          imap.mailprotect.be

• Bij SMTP Uitgaande E-mail Server:
          smtp-auth.mailprotect.be

• Vul jouw SMTP-gebruikersnaam en wachtwoord in. Bij gebruikersnaam vul je jouw volledig e-mailadres in.Aanmelden
  8. In het volgende scherm krijg je de optie om nog een e-mailaccount in te stellen. Tik op “Nu niet” om het configureren van jouw huidige mailaccount af te ronden.Ander account toevoegen? Nu niet
  9. Jouw Basic mail is nu klaar.