Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Incredimail?

Om jouw e-mail bij Incredimail te configureren, ga ja zo te werk:

1. Jouw Incredimail mail client stel je als volgt in:
    1. Open Incredimail.
    2. Ga naar het “Account Setup” venster.
      1. Gebruik je Incredimail voor het eerst, klik op “@ Uw e-mail account instellen” aan de linkerkant.
      2. Zoniet klik je op “Hulpmiddelen” > “E-mail accounts” > “Toevoegen”.Hulpmiddelen
        Mailaccounten
    3. Op de eerste pagina van de “Account Wizard” klik je op “Andere”.Account Wizard >> andere
    4. Vul jouw account gegevens in:
      1. Vul jouw volledig e-mail adres in bijvoorbeeld user1@dierckxen.be
      2. Vul jouw wachtwoord in.Account Wizard - account gegevens
      3. Klik op “Volgende”.
    5. Op de volgende pagina kies je tussen het “IMAP” of “POP” protocol, en kopieer je de naam, poort van de inkomende server en van de uitgaande server uit jouw controlepaneel. Klik op “Volgende”.
      1. POP3:pop3.mailprotect.be(port:110; SSL port: 995)
      2. IMAP:imap.mailprotect.be(port: 143; SSL port: 993)
      3. SMTP:smtp-auth.mailprotect.be(port: 2525; SSL port: 465)

Account Wizard

6. Klik op “OK”. Indien Incredimail voorstelt om nog een andere account aan te maken klik je op “Annuleren”.Account Wizard
      Account Wizard