Hoe kan ik mijn Exchange mail configureren in Outlook voor Android?

1. Open de Outlook app en tik op “Starten”Open Outlook app
  2. Vul jouw Exchange e-mailadres in en tik op “Acoount manueel instellen”.Vul Exchange e-mailadres in en klik op 'Handmatig configureren'
  3. Kies “Exchange”.Accounttype kiezen > Exchange
  4. Op het volgende scherm vul je jouw wachtwoord in en tik je op “Geavanceerde instellingen”.Vul wachtwoord in en tik op 'Geavanceerde instellingen'
  5. Op het volgende scherm:
    1. Jouw volledig e-mailadres zou automatisch reeds ingevuld moeten zijn
    2. Bij “Server” vul je in “exchange.powermail.be”
    3. Bij “Domain” vul je in “HMC”
    4. Bij “Wachtwoord” vul je nogmaals jouw wachtwoord in
    5. Bij “Beschrijving” vul je iets in waarmee je dit mailaccount omschrijft

Tik op het vinkje bovenaan rechts van het scherm.

Vul gegevens in

6. Jz krijgt nu de optie om nog een andere e-mailaccount toe te voegen. Tik op “Overslaan” om de setup af te ronden.'Overslaan' om setup af te ronden
  7. Jouw Exchange mail is klaar.Exchange mail is klaar