Stel je Exchange mailbox in op Outlook

Zodra je Exchange mailbox is aangemaakt ga je naar Outlook op je Windows computer om je mailbox daarop in te stellen.

Twijfel over je versie? Controleer snel welke Outlook-versie jij gebruikt

Outlook op een Apple computer? Gebruik onze handleiding voor Outlook op Mac

Volg deze stappen in Outlook 2013 of 2016:

1. Ga naar “Bestand” > “Account toevoegen”.
  2. Vul je gegevens in:
    • Je naam: Vul je naam in zoals je hem wil zien verschijnen bij de ontvangers van je mails. Meestal je voornaam en achternaam.
    • E-mailadres: Vul je e-mailadres in
    • Wachtwoord: Vul je wachtwoord in en bevestig
    • Vink “Handmatige instelling of extra servertypen” niet aan!
  3. Ga verder. Wanneer gevraagd wordt om autodiscover.powermail.be de serverinstellingen voor jou te laten configureren, aanvaard je dit.
  4. Klik op “Voltooien” en herstart Outlook.

Volg deze stappen in Outlook 2010:

1. Ga naar “Bestand” > “Info” > “Account toevoegen”.
  2. Selecteer “e-mail account”
  3. Vul je gegevens in:
    • Je naam: Vul je naam in zoals je hem wil zien verschijnen bij de ontvangers van je mails. Meestal je voornaam en achternaam.
    • E-mailadres: Vul je e-mailadres in
    • Wachtwoord: Vul je wachtwoord in en bevestig
    • Vink “Handmatige instelling of extra servertypen” niet aan!
  4. Ga verder. Online wordt gezocht naar je serverinstellingen.
  5. Klik op “Voltooien” en herstart Outlook.

Volg deze stappen in Outlook 2007:

1. Ga naar “Extra” > “Account instellingen”.
  2. Ga naar het tabblad “E-mail” en klik op “Nieuw”.
  3. Kies “Microsoft Exchange” en ga verder.
  4. Vul je gegevens in:
    • Je naam: Vul je naam in zoals je hem wil zien verschijnen bij de ontvangers van je mails. Meestal je voornaam en achternaam.
    • E-mailadres: Vul je e-mailadres in
    • Wachtwoord: Vul je wachtwoord in en bevestig
    • Vink “Handmatige instelling of extra servertypen” niet aan!
  5. Ga verder. Online wordt gezocht naar je serverinstellingen.
  6. Klik op “Voltooien” en herstart Outlook.
Geüpdatet op 27 februari 2020