Over register

UPDATE: Sinds 1 juni 2021 gaat Register verder als Combell.

Register.be biedt domeinnaam registratie, web hosting en emaildiensten aan sinds 1999. Register.be heeft een grote expertise in de ontwikkeling van toepassingen op internet infrastructuur zoals domeinnaam servers, web hosting en email oplossingen. Wij beheren meer dan 251.372 domeinnamen voor meer dan 45.815 klanten.

Sterke punten
  • Betrouwbare en veilige infrastructuur
  • Schaalbare en aanpasbare systeemsarchitectuur
  • Internationale dekking
  • KMO & particuliere klanten
Onze gegevens

Combell nv
Skaldenstraat 121
9042 Gent
België
BTW BE 0541.977.7011200
RPR Gent

Tel: +32 (0)2 247 37 20

Bank gegevens

KBC Gent
Kortrijksesteenweg 1100
9051 Gent

IBAN: BE73 7370 0365 8660
BIC: KREDBEBB

In onze hoedanigheid van geaccrediteerde ICANN registrar, nemen we aangiftes van misbruik bijzonder ernstig. Stuur ons a.u.b. een e-mailbericht naar abuse@combell.com indien u een misbruik wenst aan te geven. Register.be zal voor alle klachten de geldigheid nagaan en uw verzoek zo snel mogelijk behandelen.

Accreditaties
ICANN
Verisign
.be registrar
.eu registrar
Clearing House
CoCCa
.fm registrar
CentralNIC
SWITCH
.nl registrar
.com registrar

Missie

Het is onze missie om aan kleine en grote ondernemingen een breed gamma aan plug & play internet oplossingen aan te bieden, gekoppeld aan superieure klantenservice. De door ons aangeboden oplossingen laten onze klanten toe om nieuwe inkomsten te verwerven via internet diensten en dit aan redelijke prijzen zonder de last van het ontwikkelen en onderhouden van de nodige infrastructuur.

Doeleinden

Register.be stelt als doel het verwerven van marktleiderschap in de internet sector. Dit leiderschap zal ons toelaten om onze groei als bedrijf te onderhouden en onze werknemers een reeks professionele uitdagingen te bieden. Indien u samenwerkt met Register.be, kan u genieten van onze betrouwbare infrastructuur, onze deskundige expertise en onze sterke oriëntatie naar klantenservice.

Betrouwbare en Bewezen Technologie

Register.be's technisch platform zijn binnenshuis ontwikkeld door onze experten voor een optimale veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Onze servers zijn ondergebracht in een A-klasse datacenter in Brussel. Om ervoor te zorgen dat ons netwerk en diensten van topklasse blijven zijn we strategische partnerschappen aangegaan met verschillende leiders in de industrie, hetgeen ons toelaat om onze klanten te bieden wat ze wensen, wanneer ze het wensen, aan een redelijke kost en met het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit."

Ervaren Mensen

We realiseren ons dat mensen essentieel zijn voor het succes van onze business.
We zijn trots op de talenten en het professionalisme van onze werknemers en investeren grondig in hun opleiding en ontwikkeling. Ons team combineert meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van betrouwbare internet en internet oplossingen. Bij alles wat we doen, worden we geleid door een stel KernWaarden.

Register datacenter infrastructuur

Uw gegevens 100% veilig dankzij onze infrastructuur van wereldklasse

  • Veilige en redundante datacentra
  • Gegarandeerde stroomvoorziening
  • Netwerk in eigen beheer
  • Beveiliging en fysieke controle
  • Groen engagement in aankoop servers, energie & infrastructuur
  • Datacenter in Brussel

Vertrouwen op Talent

We engageren en ontwikkelen erg getalenteerde, gemotiveerde en wederzijds ondersteunende mensen die goed aarden in een omgeving van constante verandering. We zijn op zoek naar individuen met een sterke drang om te leren, te groeien en verder te ontwikkelen.

Passie voor Excellentie

We zijn vastbesloten om de beste te zijn in het doen wat telt. We hebben een gezonde ontevredenheid met het status quo. We hebben een groot verlangen om te verbeteren en te winnen op de markt

Teamwerk

We werken best in een team. We vertrouwen elkaars capaciteiten en intenties. We geloven niet in hiërarchie, noch in prima-donnas of goeroes. In onze teams verwachten we dat iedereen bijdraagt en mensen aanmoedigt om hun eigen mening te hebben.

Ondernemingsschap en innovatie

We moedigen mensen aan om initiatief te nemen en een omgeving te creëren waarin men wordt aangemoedigd om risico's te nemen. We geloven dat toekomstige groei enkel kan bereikt worden indien we erin slagen om onze producten en processen te blijven vernieuwen.

Integriteit

We proberen steeds het juiste te doen. We zijn eerlijk en oprecht met elkaar. We werken vanuit de letter en de geest van de wet.

Fun & Excitement

We geloven dat mensen het best werken in een omgeving waarin ze zich goed voelen en waarin ze een gebalanceerde lifestyle kunnen volgen. We promoten een cultuur die constant excitement anticipeert van identificerende en groeiende bedrijven in een professionele atmosfeer waarin innovatie en het nemen van berekende risico's wordt aangemoedigd.

#1

Domain Name Specialist

+251372

Domeinnamen

+45815

Tevreden klanten

Sterke merken vertrouwen op onze diensten


Brussels Airlines
Belfius
Omega Pharma
UCB
Bridgestone
Sony