Groot aanbod domeinnamen direct beschikbaar

Meer dan 850 domeinnamen beschikbaar ontdek ze allemaal

Gratis extra's bij uw domeinnaam registratie

Unieke service waar u elders voor moet bijbetalen

Gratis e-mailadressen, zoveel u wil

Uw domeinnaam registreren bij Register? Dan maakt u onbeperkt e-mailadressen aan op uw domeinnaam. Gedaan met dat onprofessionele hotmail-adres! Maak adressen voor uw medewerkers zoals jan@bedrijf.be of afdelingen zoals boekhouding@bedrjf.be

Handige controlepaneel

Beheer zelf de instellingen van uw domeinnaam via dit handig en overzichtelijk controlepaneel. Pas de DNS-instellingen aan, MX- en A-records, forward-adressen, enz.

Onbeperkt aantal subdomeinen

Geef structuur aan uw website. Zo is sales.bedrijf.be een subdomein van bedrijf.be. Bij Register maakt u zoveel subdomeinen aan als u wil, u hebt het helemaal zelf in de hand.

Uw domein onmiddellijk actief

U hebt een business idee? Bestel meteen uw domein, betaal online en wij registreren onmiddellijk uw gewenste domeinnaam. Geef uw concurrenten geen kans om met uw idee te gaan lopen!

Gratis URL forward dienst

U hebt nog geen professionele website? Zend bezoekers die uw domeinnaam intikken automatisch door naar uw Facebook-pagina, uw Instagram, uw blog of een andere bestaande website.

Gratis mail forward dienst

Maak e-mailadressen aan en stuur de mails door naar uw huidige mailbox. Alles op één plek! Of kies voor professionele Register mailhosting.

Snelle hulp bij problemen

U hebt een probleem of een vraag over uw domeinnaam? Contacteer ons via e-mail en wij helpen u snel verder. Deskundig advies, door ervaren medewerkers. Daarop mag u rekenen!

+850 nieuwe domeinnaam extensies beschikbaar

.guru
.club
.photography
.email
.tips
.ninja
.company
.agency
.website
.dance
.kiwi
.nyc
Tom Vernest
Tom V.
Zoals altijd impressed door de service bij Register. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen...

Waarom moet ik een domeinnaam registreren?

Het webadres voor uw website


Gebruik uw domeinnaam als adres voor uw eigen website:

Meer over websites

Professionele e-mailadressen maken


Met uw domeinnaam maakt u onbeperkt e-mailadressen aan:

Meer over e-mail

Uw merknaam beschermen tegen misbruik


Voorkom misbruik en zorg dat anderen uw merknaam niet als domein registreren:

 • Wij helpen u uw merk te beschermen, ook met nieuwe extensies
 • Onze gratis audit geeft u houvast
Meer over merkbescherming

Zo kiest u de perfect domeinnaam

Uw klanten moeten uw domeinnaam goed kunnen onthouden. Volg deze tips:

 • Hoe korter, hoe beter
 • Doe de radiotest: kan de luisteraar uw domeinnaam intikken, zonder spelfout, wanneer hij hem hoort in een radiospot?
 • Registreer voor alle veiligheid ook alternatieve schrijfwijzen
 • Speel met de nieuwe domeinextensies - keuze te over
 • Verwerk ook belangrijke trefwoorden in uw domeinnaam, zoals bakkertorfs.be. U scoort hoger bij Google!

Mijn domeinnaam registratie loopt af. Wat nu?

Een domeinnaam wordt voor één jaar geregistreerd. Tegen de vervaldatum ontvangt u een verzoek tot betaling voor de verlenging. Wil u uw domeinnaam verlengen? Betaal dan het vermelde bedrag binnen de termijn, en u slaapt weer een jaartje gerust.

Wil u uw domeinnaam niet verlengen? U moet niets extra doen - u betaalt gewoon de rekening voor de verlenging van uw domeinnaam niet. Denk er wel aan dat de domeinnaam dan vrijgegeven wordt en anderen hem kunnen registreren!

Meer over uw rechten als domeinnaamhouder

Sterke merken vertrouwen op onze diensten


Brussels Airlines
Belfius
Omega Pharma
UCB
Bridgestone
Sony

Uw domeinnaam naar Register verhuizen in 1-2-3

U hebt al een domeinnaam? Maar u wilt uw domeinnaam verhuizen naar Register? Dat is simpel - en u profiteert meteen van onze gratis mailadressen en forward.

Volg deze stappen:

 • Contacteer uw huidige provider en maak daar uw domein beschikbaar voor transfer. U ontvangt een transfercode.
 • Ga naar onze website, vul uw domeinnaam in en klik op Controleren. U ziet de melding Bezet. Klik op Verhuis.
 • Houd uw transfercode bij de hand en volg de stappen.

Domeinnaam bezet? Overkopen is simpel

U hebt de perfecte domeinnaam bedacht voor uw project. Helaas is hij al geregistreerd door een derde. Alles is nog niet verloren! Probeer de domeinnaam over te kopen van de huidige eigenaar.

Zoek via de Whois-functie de contactgegevens van de eigenaar. Tracht tot een overeenkomst te komen, eventueel tegen betaling. U bent het eens over de overdracht? Prachtig! De huidige eigenaar moet nu bij zijn provider het domein beschikbaar maken. De transfercode die hij krijgt, zal hij aan u overhandigen. Volg nu de stappen bij Domeinnaam Verhuizen.

Tom Vernest
Tom V.
Zoals altijd impressed door de service bij Register. Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen...

Welke soorten extensies zijn er?

Een domeinnaam bestaat uit het door jou gekozen woord (mijnbedrijf) en een extensie (.be of .com), ook wel Top Level Domain (TLD) genoemd. Grosso modo bestaan 2 soorten extensies:

 • Landencodes of country code Top Level Domains (ccTLD). Hiertoe behoren .be, .nl, .fr, …. Voor België, Nederland, Frankrijk, …
 • Generieke Top Level Domains (gTLD). Daar bestaat de extensie uit een generisch woord, vroeger beperkt tot een handvol (.com, .net, .org, .biz,..). Tegenwoordig is het aantal mogelijkheden uitgebreid met een waaier aan leuke, interessante extensies.

Het is ICANN die de beslissing nam om deze nieuwe extensies toe te laten. De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers staat namelijk in voor de controle en het beheer van de databases waarin domeinnamen verbonden zijn aan de IP-nummers van servers op het wereldwijde netwerk.

De nieuwe domeinextensies: zoveel keuze!

Het was tot voor kort bijna onmogelijk om een korte, krachtige domeinnaam te registreren aan een betaalbare prijs. Een serieuze hinderpaal voor de ontwikkeling van de e-commerce, vooral in opkomende landen.

Daarom werden een 800-tal nieuwe extensies gecreëerd. Voor beroepen of sectoren zoals .immo of .tech. Voor fun websites zoals .fun, .guru, .app. Een ongeziene keuze aan mogelijkheden, ook in niet-Westers schrift.

Bekijk de uitgebreide lijst met nieuwe domeinextensies en laat u inspireren! Nagenoeg alle nieuwe domeinextensies kunt u via ons registreren.

Wat bepaalt de prijs van een domeinextensie?

De prijs dekt de registratie van uw domein voor één jaar en varieert per extensie - het is de Registry, de organisatie die een bepaalde domeinextensie beheert, die namelijk de groothandelsprijs bepaalt. Er zijn dure, exclusieve extensies, voorbehouden aan bepaalde beroepsgroepen. Daar kan de prijs zelfs tot duizenden euro oplopen. Maar gelukkig zijn de meeste extensies heel betaalbaar. Vaak zijn er ook promo's voor bepaalde extensies en vallen er zaakjes te doen!

Let echter altijd goed op voor verborgen kosten. Bij sommige providers vindt u domeinnamen aan spotprijzen, maar betaalt u achteraf extra's zoals kosten voor activering, verhuizen, forwards, extra mailadressen, enz.

Verwar ook niet de kosten voor het overkopen van een bezette domeinnaam met registratiekost. De overnameprijs is eenmalig, te betalen aan de oude eigenaar. De jaren nadien betaalt u enkel de gewone registratiekosten aan uw provider.

Waarom hanteren providers verschillende prijzen?

Sommige providers bieden heel goedkope domeinnamen aan. Kijk even uit voor u addertjeonderhetgras.com registreert! Die lage registratiekost zal u vaak duur te staan komen. Extra kosten zoals activering, verhuis, forwards voor mail en domein zijn dan schering en inslag. Een efficiënte helpdesk, in uw eigen taal, waar u snel deskundig advies krijgt mag u eveneens vergeten.

Register is een erkende ICANN-registrar. Bij ons registreert u in alle vertrouwen uw domeinnaam, en krijgt u tal van opties gratis, die u elders extra moet betalen: gratis mailadressen, gratis subdomeinen, autonoom beheer van uw instellingen via de Domein Manager… Ook de nieuwe domeinextensies registreert u bij ons razendsnel!