Uw merk verdient het volledig dienstenpakket

Bescherm uw merk. Treed naar buiten. Vertrouw de deskundigen. Vraag een gratis audit aan.

Merkbescherming

Onze deskundigen zullen uw status analyseren en elk gevaar rapporteren dat u verhindert om het volle potentieel van uw merk te bereiken.

 • Audit van uw bestaande domeinen
 • Prioriteitenrapport
 • Richtlijnen tegen cybersquatting
 • Registratie van nieuwe gTLD’s
 • Antidiefstalbescherming
Globale dekking

Laat ons toe om u te begeleiden bij het registratieproces, zelfs bij de moeilijkste registry diensten.

 • Meer dan 850 extensies
 • Lokale representatie
 • Globale dekkingsstrategie
 • Strategie om beperkingen te overwinnen
 • Toegang tot nieuwe markten
Accountmanagement

Register.be biedt u zowel uitstekend toepassingsspecifiek accountmanagement als controle over uw online bedrijfsmiddelen.

 • Domeinportefeuille vereenvoudigen
 • Toepassingsspecifiek management
 • Gratis diensten
 • Uitstekende klantendienst
 • Eén maandelijkse factuur

Domeinnaammanagement voor bedrijven

U hebt slechts één provider nodig

Registreren

Zelfs voor één enkele domeinnaam of transfer zullen we u elke gratis bonus en comfort bieden die we kunnen aanleveren. Aarzel niet om ons uit te proberen! Ontdek onze producten. Ondervind het voor uzelf – wij kunnen u een oplossing bieden voor elk van uw behoeften.

Portefeuillebeheer

Geniet van ons toepassingsspecifiek accountmanagement voor bedrijven om uw merk online te verheffen. Laat ons de beste strategie ontwikkelen en uitvoeren voor uw online bedrijfsontwikkeling. Wij zullen persoonlijk de beste producten selecteren en u deze in één compleet pakket aanbieden.

DNS Management

Met Register.be accountmanagement, geven we u zowel onze deskundige mening opgebouwd na jaren ervaring als de controle om voor uzelf te beslissen. DNS management laat u toe om een complexeRegister.beportefeuille te combineren met andere dienstverleners voor e-mail, hosting, enz.

Domeinnaambescherming

Kom te weten welke nieuwe markten interessant zijn voor u en welke handelwijze uw merk en online aanwezigheid zal beschermen tegen hackers, cybersquatters, concurrenten en zo verder.

Deskundig team

Dankzij onze jarenlange ervaring en constante research hebben we een significante kennis opgebouwd van het registratieproces. Vele domeinnaamextensies hebben unieke beperkingen m.b.t. wie zijn domeinnamen kan registreren.

Zonder beperkingen

Register.be kan als uw lokale vertegenwoordiger fungeren in landen waartoe u geen toegang hebt. U kunt ons vertrouwen met de gerechtelijke voorbereiding van het recupereren van domeinnamen die onrechtmatig door derden (cybersquatters) zijn geregistreerd.

Sterke merken vertrouwen op onze diensten


Brussels Airlines
Belfius
Omega Pharma
UCB
Bridgestone
Sony

Meer dan 850 extensies

Wij zijn actief sinds 1999 en beheren tienduizenden domeinnamen. Wij kunnen u een ruime keuze van meer dan 850 domeinnaamextensies aanbieden. Bij transfer of registratie van zelfs maar één enkele domeinnaam krijgt u een pakket met bijzonder nuttige GRATIS diensten. Register.be biedt u een ruime catalogus met landencode domeinnamen (ccTLD’s) en fungeert als uw lokale vertegenwoordiger om u te helpen om markten te bereiken die u voorheen nooit kon bereiken.

Wij zijn registrator voor meer dan 850 nieuwe gTLD’s en vullen onze inventaris dagelijks aan met opkomende domeinnamen in elk werkveld:

 • Bedrijven en Handel
 • Educatie
 • Voeding
 • Internet en Technologieën
 • Reizen en Entertainment
 • En vele andere...

Audit: Diepteanalyse van uw huidige online aanwezigheid, toegevoegde waarde en identificatie van gevaren

Het Register.be droomteam van domeinnaamdeskundigen voert technische en logische cross-checks uit om de bronnen te identificeren van de grootste voordelen en potentiële gevaren voor uw huidige online merkaanwezigheid.

Onze deskundigen houden rekening met uw bestaande online bedrijfsmiddelen, internetverkeer, populariteit in de sociale media, SEO statistieken en uw merkidentiteit offline. De audit wordt gevolgd door richtlijnen en een aangeraden handelwijze.

Kom te weten:

 • Welke diensten u moet behouden en welke u dient weg te laten
 • Hoe kunt u uw aanwezigheid op internet veiligstellen
 • Hoe kunt u uw identiteit beschermen tegen schade – vanwege hackers, cybersquatters of kwaadwillige concurrenten

Recuperatie: De domeinnamen terugwinnen die uw rechtmatige eigendom zijn

Onze ervaren domeinnaamspecialisten zullen u helpen bij gerechtelijke voorbereidingen, onderhandelingen en uitvoeringen van de domeinnaamrecuperatie.

Register zal u helpen om domeinnamen te identificeren en ze onder controle te krijgen:

 • Geregistreerd door cybersquatters
 • Geregistreerd door uw concurrenten indien u eigenaar bent van het handelsmerk
 • Domeinen op uw wensenlijst

Registratie: Supersnelle registratie van nieuwe merken, in nieuwe gTLD’s of nieuwe markten

De domeinnaam auditprovisies bevatten interessante domeinnamen volgens meerdere criteria.

Gebaseerd op het bedrijfsgebied in hetwelk uw bedrijf actief is, zal Register.be de juiste groep nieuwe gTLD’s voorstellen die u kunt overwegen.

Onze deskundigen zijn vertrouwd met elke mogelijke gTLD beperking en zullen u doorheen het proces begeleiden.Hebt u interesse om uw merk in een opkomend gTLD? Uw Landrush-registratie zal bliksemsnel verlopen.

Na een gesprek over de specifieke markten die u interesseren, zullen de landencode TLD’s die interessant zijn voor u bepaald worden.

Register zal uw lokale vertegenwoordiger worden. U zult landen bereiken die u voorheen nooit kon bereiken.

Lock & Hernieuwen: Standaardbescherming tegen diefstal en restitutie.

Register.be verzekert dat uw domeinnamenportefeuille te allen tijde veilig is.

De standaard vastzetting beschermt uw bedrijfsmiddelen tegen diefstal en niet-toegestane transfers.

Een domeinnamenportefeuille bij meerdere providers betekent meerdere facturen. Als u een betaling mist, verstrijkt de domeinnaam en loopt u stilstand en boetes op.Dankzij het toepassingsspecifiek accountmanagement bij Register worden alle nieuwe domeinnamen automatisch hernieuwd.

Dit belet al uw domeinnamen van in een restitutietoestand of quarantaine terecht te komen. Eens ze daar belanden worden de recuperatiekosten veel hoger dan normaal.

Terugvordering: Uw verstreken of beëindigde domeinnamen terugwinnen

Het domeinnaamteam werkt dagelijks met meer dan 850 TLD’s wereldwijd.

U kunt rekenen op het beste advies wat betreft domeinnamherwinning in elke toestand – verstrijken, quarantaine of restitutie.

Uw toegewijde accountmanager zal u de beste handelwijze voorstellen indien u uw domein verloren bent – u zult exact weten hoe en wanneer u het kunt terugkrijgen tegen de beste prijs en met een minimum aan inspanningen.